Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Regisztrácio és rendelés

Regisztráció!

A Forever Living Products Magyarország internetes webáruházát bárki használhatja abból a célból, hogy megismerkedjen termékkínálatunkkal. A termékeinkből vásárolni kedvezménnyel csak azok jogosultak, akik regisztrált tagjai hálózatunknak. Ha nem rendelkezel ezzel a tagsággal de szeretnél a hálózatunkhoz csatlakozni akkor az oldal tetején látható Regisztrációs gombra kattintva ezt ingyen megteheted. A következő adatokra szükséged lesz ---> FLP azonositó szám: 360 000 666 147 , család és utónév: Kun-Andras Irma.

A regisztrációt követően kapsz egy emailt egy aktiválási linkkel. A linkre való kattintás után rögtön megkapod a saját azonositó számodat és jelszavadat amivel a webáruházban azonnal tudsz vásárolni. Nincs várakozási idő, nincs sorban állás, nincs idegesitő ügyfélszolgálat. Perceken belül tagja lehetsz a Forever Living hálózatának!!!!
Nem kell megijedni, a regisztráció ingyenes, nem jár kötelezettségekkel, nincs havi dij és nincs kötelező havi vásárlás.
Röviden a regisztráció lépései kedvezményes vásárláshoz (Magyarország)
1. kattints a regisztrációs gombra, válaszd ki az általad megvásárolni kívánt termékeket
2. töltsd ki az adatlapot a következő adatok segitségével, FLP azonosító kódszám: 360 000 666 147, család és utónév: Kun-Andras Irma
3. ellenőrizd az emailed és kattints a benne szereplő aktiválási kódra
4. ismét ellenőrizd az e-mailed, írd fel a saját FLP kódszámod és jelszavad
5. látogass el ismét a www.flpshop.hu oldalra, a kódszámoddal és jelszavaddal lépj be a webáruházba.
6. ne feledd, a rendelésed értéke el kell hogy érje az 55eurót .


Kedvezményes vásárlás
15% diszkont Forever Living
Nem vagy köteles a termékeket forgalmazni, a regisztráció arra jogosit hogy diszkonttal az áruházból vásárolj saját magad vagy családod részére. Lehetőség van arra is hogy felkeresd a helyi raktáráruházat és személyesen vásárold meg kívánt termékeidet, de ne feledd: csak regisztrált tagok vásárolhatnak a raktárakban és a webáruházban. A regisztráció nagyon egyszerű, egy adatlap kitöltése és néhány adat szükséges hozzá.

Az egyetlen alapfeltétel a kedvezményes rendeléshez hogy minden egyes vásárlásod során egy minimum értékben vásárolj. Ez országonként változó, Magyarországon 55euro, az Egyesült Államokban 100$, Kanadában 75 kanadai dollár, Angliában 50 angol font, Ausztráliában 100 ausztrál dollár, Dél Afrikában 55 dollár és még sorolhatnám. A Forever Living termékek már több mint 150 országban megvárásólhatók.
A kedvezményes (diszkontos) vásárláshoz be kell jelentkezned a webáruházba, anélkül csak a termékeket tekintheted meg, de megrendelést nem adhatsz le. A megrendelt termékek futárszolgálattal jutnak el hozzád, és a futártól való átvételkor kell utánvét-telel fizetned vagy bankkártyás fizetési módot is választhatsz. A megrendelést A Forever Living Products Magyarország Kft. internetes áruháza csak azt követően fogadja el, miután a megrendelésed véglegesítésekor az alábbi szöveget elolvastad és az abban foglaltakat elfogadtad, amit a szöveg alatt elhelyezett Elfogadom feliratú gombra való kattintással igazoltál:
(A lenti szöveg a kosár tartalmának összeállítása idején folyamatosan látható az oldal alján.)

„A legkisebb rendelés egy egységcsomag, vagy egy olyan, különböző termékekből összeállított csomag lehet, amelynek értéke legalább 55 euro. Ebbe az összegbe nem számít bele azon termékek ára, amelyeket a megrendelő az áruház „Segédanyagok” árucsoportjából rendel (pontérték nélküli termékek). Minden rendelés csak a Forever Living Products Magyarország Kft. irodáinak jóváhagyásával történhet. Ez a jóváhagyás akkor válik elismertté, amikor kézhez kapja a nevezett vásárlás után járó termékforgalmazói díjelszámolást (ld: Nemzetközi Üzletpolitika 4.21). Megkaptam és tudomásul vettem a Forever Living Products Int. Nemzetközi Üzletpolitikáját, és elfogadom annak irányelveit, beleértve a termék visszavásárlás lehetőségét is.
Az internetes áruházban leadott megrendelés előzetes végösszege nem tartalmazza azt a kedvezményt, amelyre partnereink a Nemzetközi Üzletpolitika 13.1. pontjában megfogalmazott feltétel teljesítése után jogosultak, valamint azt a vásárlási árengedményt, amelyet partnereink az FNY059/070220 számú nyomtatványon, vagy annak mindenkor érvényben levő változatán tett nyilatkozatuk alapján vehetnek igénybe. A megrendelésről annak lezárását követően e-mail-ben automatikus visszaigazolást küldünk Önnek, majd megrendelése feldolgozása után egy újabb e-mail-ben részletes listát kap megrendeléséről, amely már tartalmazza az Önt esetlegesen megillető kedvezményeket is. A 17/1999. (II. 5.) Korm.rendelet a távollévők között kötött szerződésről 4.§ szerint:
A fogyasztó a szerződéstől nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. Jelen szöveg alján levő „ELFOGADOM” feliratú gomb megnyomásával igazolom, hogy a fentiekben említettekkel egyetértek, azokat tudomásul veszem és magamra azokat kötelező érvényűnek fogadom el.”
Hűséges tőrzsvásárlóknak:
forever living 30% kedvezmény
Ha a termékekkel meg vagy elégedve, havi szinten használod és szeretnél még több kedvezményt kapni akkor arra is van lehetőség. Ha már rendszeres fogyasztója vagy a Forever Living termékeknek akkor bizonyára tudod, hogy minden terméknek pont értéke van. A pontértékek összeadásával érhetsz el különböző szinteket. Ha 2 egymást követő hónapon belül vásárlásod értéke meghaladja a 2 kartonpont értéket akkor ezután jogosult vagy egy extra 15% kedvezményre vagyis összesen 30% kedvezményre. Ezt a kedvezményt automatikusan megkapod és végleges, nem jár kötelezettséggel, az FLP központi rendszere ezt nyomon követi. Sőt miután ezt elérted, minden vásárlásod után 7% bónusz jár amit levásárolhatsz, vagyis a következő rendelésednél jóváírnak.

 


Email címem  irmuska49@flp.com

Elérhetőségem Skype   kunirmuska

Kun-Andras Irma

ID   360000666147

www.flpshop.hu

http://www.flpshop.hu/fooldal.html


 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Profilkép


Képgaléria


Utolsó kép


Facebook

Elérhetőség

Kun-Andras Irma

Forever Living Products

Id: 360000-666147

+36 307694330

irmuska49@flp.com

Ora Naptár 2015


Levelezőlista
Archívum

Naptár
<< Május / 2021 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 16270
30 nap: 665
24 óra: 11