Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Munkalehetőség,űzlet

Regisztráció és Lehetőség a Jobb Élethez.

Ha úgy döntöttél, hogy szeretnéd kipróbálni a Forever Living Products termékeket, akkor a vásárláshoz nincs más dolgod, mint a hivatalos magyar Forever Living Products oldalon regisztrálni az azonosítómmal. A regisztráció rendkívül könnyű, csupán néhány perc alatt elvégezhető. Javasoljuk, kövesd a lenti utasításokat, hogy lépésről lépésre tud követni a regisztráció menetét.

 

 

 

Kattints a lenti "Regisztrálok!" Gombra. Ezzel a művelettel azonnal átkerülsz a Forever Living Products hivatalos magyarországi oldalára,vagy bármely országba,..a hivatalos ország honlapjára ahol élsz, s azon belül is a regisztrációs oldalra. Ugyanez a művelet végrehajtható a hivatalos oldalon keresztül is, ha a jobb felső sarokban található "Forgalmazó jelentkezés" szövegre kattintani.

 

 

Leírás: FLP regisztráció

 

 

 

Miután elolvastad a hivatalos oldalon található szöveget a regisztrációt illetően, kattints a "Tovább a forgalmazói jelentkezéshez" gombra. Itt ki kell töltenie a jelentkezési lapot személyes adataiddal együtt, mivel az FLP egy zártkörű fogyasztói hálózat, így szüksége van egy szponzorra, a nélkül a regisztráció nem lehetséges.
Ezért vagyunk mi! A következő adatokat a jelentkezési lap "Az Ön szponzorának adatai" részbe kell begépelnie.

FLP azonosító számom: 360000-666147
Családi és utónév: Kun-Andras Irma

 

 

 

Amennyiben elolvastad a hivatalos oldalon szereplő két nyilatkozat szövegét és rákattintottál a lap legalján található "Forgalmazó jelentkezés elküldése gombra", ellenőrizd e-mail címed, hiszen a rendszer automatikus üzenetet küld egy aktiválási kóddal együtt. Erre kattints rá.

 

 

Majd, ismételten ellenőrizd e-mail címedet, hiszen újabb levél érkezett, mely tartalmazza az egyedi, személyre szóló Forever Living Products kódszámot és jelszóval egyben. Természetesen a jelszót a belépés után meg lehet változtatni.

 

 

 

 

Ezek után nincs más dolgod, mint újból ellátogatni a Forever Living Products hivatalos oldalára és a jobb felső sarokban található belépési fülbe begépelnie a kódszámod és jelszavad. Ezekkel az adatokkal már be tudsz lépni a hivatalos oldalra és onnan vásárolni. Üdvözöllek a csapatomba.

 

Minden rendelés értékének el kell érnie az 55 eurós határt!

 

 

A regisztrációs adatlapot itt találod

http://www.flpshop.hu/

http://www.flpshop.hu/customers/registration

 

 

Nincs havi, éves meghosszabbítási díj

Nincs kötelező vásárlás

Nincs semmilyen kötelezettség

15%-os szint azonnali elérése

Lehetőség nyílik arra (nem kötelező), hogy bárkit beregisztrálj

Saját vásárlásaidat ingyenessé tudod tenni
Lehetőséget kapsz arra, hogy a Forever Telefon flotta tagja legyél, és kedvezményes tarifákon telefonálj (nem kötelező)
Lehetőséged van arra, hogy 2 havi gyűjtőben elérd a 2 pontos szintet, ahol már nagyker. áron, 30% kedvezménnyel tudsz hozzájutni a termékekhez

Lehetőséged van arra is, ha van céged (egyéni vállalkozó, Bt, Kft.) hogy elszámold a vásárlásaidat és a céged nevére kapj számlát!
Ez a diszkontkártya egy életre szóló lehetőség, ami örökölhető is
Bármikor felmondhatod a diszkontkártyát, kötelezettség nélkül
Szóval, mint látod, csak is előnyökkel jár az, ha valaki Forever taggá válik, hátránya nem származik belőle!


 

 

Lehetőséget kínálunk Önnek,hogy megteremtse amire vágyik,egészség siker.

Soha nem volt ennyire elérhető az életmód megválasztásának szabadsága.Forradalom zajlik a munkaerő piacon.A vállalati szamárlétrát és a kilátástalan munkákat a vállalkozás váltja fel,és annak szabadsága,hogy magunk válasszuk meg sorsunkat.

A világon a legfinomabb aloe vera alapú táplálék-kiegészítők és szépségápolási termékek előállításában és azok forgalmazásában. A cég számos nemzetközileg elismert minősítéssel rendelkezik. 
Minősítések: Magyar Természetgyógyászok szövetsége, Kosher, Islam, összes ISO, Aloe Világtanács, stb. 
A legtöbb termék alapanyaga az aloe vera, ami kiváló sejtregeneráló és sejtmegújító, immunerősítő hatással bír.

Egyre többen választják az otthoni munkára alapozott vállalkozást a Forever Living Products International vállalattal együttműködve.

Jól bevált egészségvédő, szépségápolási és táplálék kiegészítő termékeink egyedülállóan jó minőségűek és világszerte nagyon keresettek az egészség-tudatos fogyasztók körében.Saját főnökeként Ön otthona kényelmét élvezve dolgozhat kivételes termékeinket képviselve, és nagyobb jutalékban részesülhet,mintha alkalmazottként dolgozna.

 

Munkalehetőség,üzlet.

Forever Living Products mindenkinek lehetőséget biztosít arra, hogy termékeit a kedvezményesebb nagykereskedelmi (azaz úgynevezett disztribútori) áron jusson hozzá.

 • Szeretne egészségesen élni?
 • Szeretne több időt önmagának és családjának?
 • Szeretne egy gyönyörű házat?
 • Több pénzt?
 • Új kocsit?
 • Szeretne utazni?
 • Szeretne segíteni másokon?

Képzelje el, hogy egész évben azzal foglalkozik, amit szeret és csak annyit dolgozik, amennyit szeretne!

A cég által nyújtott lehetőségek tárháza azonban korántsem merül ki ebben!

Akár főállású tevékenységként, akár havi fizetés kiegészítést célozva csatlakozik valaki az FLP termékforgalmazói csapatához, a Forever Living Products Marketing Tervében leírt juttatások biztosan lenyűgözik majd. Ez az egyszerű ám igen erőteljes terv megadja a személyes üzletépítés lehetőségét minden különösebb anyagi beruházástól mentesen, és nem határolja be a végső bevétel szintjét, hiszen csak az új munkatárstól függ, hogy mennyit dolgozik, és ezáltal mennyit keres.

 A jövedelem mértékének befolyásolására a következő “munka” szolgál: a Forever Living Products egészség- és szépségápoló termékeiről az információ eljuttatása a lehető legtöbb emberhez.

A Forever Living Products mindenki számára lehetőséget nyújt arra, hogy saját üzleti vállalkozásának beindítása, illetve működtetése reálissá váljon. A teljesítmény szerinti jövedelem biztosítása mellett nagyon fontos az, hogy forgalmazói számára lehetővé teszi, hogy sokkal több időt töltsenek családjuk körében és élvezzék az otthon végezhető üzleti tevékenység szabadságát.

A szabadidő megsokszorozása a csapatmunka alkalmazásával érhető el, mely szerint együttes erővel gyorsabb és stabilabb fejlődés valósítható meg. A Multi Level Marketing értékesítési rendszerek esetében az emberekkel való bánásmód igen hangsúlyos szerephez jut. A személyes kapcsolatokon múlik a megfelelő személyre szóló információadás, melynek eredménye alapján történik az FLP termékeinek értékesülése, illetve a munkatárs-keresés sikeressége, tehát ezektől függ a realizálódó forgalom, ami meghatározza a kifizetendő bónusz nagyságát.

Miért érdemes forgalmazónak lenni?

 • A termékeket kedvezményes áron vásárolhatja meg,
 • Elkezdheti saját jövedelmező üzletét,
 • Szponzorálhatja barátait, családtagjait és ismerőseit, hogy ők is használhassák ezeket a termékeket és részesülhessenek azokban a jódolgokban, melyeket egy ilyen nagy, növekvő cég tagjaként élvezhetnek.

Változtatni szeretne?

Emberek ezrei tették már meg, amiről Ön még csak álmodozik!
Nincs ideje? Nincs pénze?

ITT A LEHETŐSÉG!

VEGYE SORSÁT A SAJÁT KEZÉBE!

SEGÍTÜNK, HOGY ÖN IS ELÉRJE CÉLJÁT!

Hogyan csatlakozhat az FLP családjához?

 

Amennyiben a termékekről, vagy úgy általában az egészségről, egészségtudatos életmódról szeretne többet tudni, akkor  javasoljuk, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot.

Habár mindenki képes lenne felépíteni egy ilyen üzletet, mégsem dolgozunk együtt mindenkivel, és Önnek sem kell. Az az egyik legjobb ebben az üzletben, hogy megválogathatja a munkatársait. Ön azt vesz fel a vállalkozásába, akivel szívesen dolgozna együtt. Gondolja meg: ha Ön egy szuper csapatot szeretne összeállítani, kit venne be? Bárkit, aki arra jár, vagy megkeresné a legjobbakat?


Egyenlőre annyit tudhatunk Önről, hogy Ön egy kereső ember. Valószínűleg elégedetlen a mostani helyzetével.

Mi OLYAN EMBEREKET KERESÜNK, AKIK VÁLTOZTATNI AKARNAK…

 • akik mernek még álmodni
 • akik mernek még nagyban gondolkodni
 • akik maguk akarnak uralkodni az életük felett
 • akik mernek sikeresek lenni
 • akik időt akarnak (és nem a főnökre)
 • akik egészséget akarnak
 • akik anyagi függetlenségre vágynak!

Tudjuk, hogy ilyen  emberekkel lehetetlennek tűnő dolgokat is el lehet érni, olyanokat, amik mások számára elképzelhetetlenek. De csak ilyen emberekkel!

Ha ÖN ilyen embernek tartja magát, akkor ÖNT keressük!

 

 
 

 

Profilkép


Képgaléria


Utolsó kép


Facebook

Elérhetőség

Kun-Andras Irma

Forever Living Products

Id: 360000-666147

+36 307694330

irmuska49@flp.com

Ora Naptár 2015


Levelezőlista
Archívum

Naptár
<< Május / 2021 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 5061
30 nap: 570
24 óra: 26