Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Aloe vera a csodanövény

forever living forever living2

 

Röviden a regisztráció lépései kedvezményes vásárláshoz (Magyarország).

1. Kattints a regisztrációs gombra

2. Az oldalon egy űrlap fogad, ahol megadod adataidat, és a szponzorod nevét, aki én vagyok: KUN-ANDRAS IRMA, és azonosító számomat: 360000666147

A továbbiakban így én leszek az a személy, akitől további információkat, 

és segítséget kaphatsz,  e-mail: irmuska498@gmail.com

Kérlek olvasd el a jelentkezési lapon lévő szabályzatot.

Figyelj oda : Az itt leadott rendelésed értéke el kell, hogy érje az 55 eurónak megfelelő forint összeget.

3. A regisztrációkor megadott e-mail címedre megkapod a regisztráció véglegesítésére vonatkozó linket. Kattints a linkre, ezzel megerősíted jelentkezési szándékodat.

4. Hamarosan újabb e-mailt kapsz, melyben megkapod saját azonosító számodat és jelszavadat, mellyel be tudsz lépni az FLP Webshopba, ahol kényelmesen leadhatod rendelésedet. A termékeket futár szállítja az általad megadott címre, így csak akkor kell fizetned, amikor átveszed az árut.

A termékek átvételekor kapod kézhez a Forever Living Cég és Közted létrejött szerződést, melynek egy példányát aláírásod után a futár visszajuttatja a cég központjába. Ez a szerződés az első vásárlásoddal jön létre.

 

 

Az 1978-ban alapí­tott Forever Living Products ma az Aloe Vera alapú egészség és szépségápolási termékek, valamint a méhészeti termékek piacán a legnagyobb termesztő, elôállí­tó és forgalmazó vállalat az egész világon. A több, mint 2 milliárd dollár forgalmat bonyolító cégnek minden kontinensen vannak üzleti érdekeltségei. Termékeit az Európai Unió valamennyi tagországában, folyamatosan növekvő mennyiségben forgalmazzák, fogyasztják és használják.
Az Arizonában, Scottsdale-ben mûködô Nemzetközi Központból Rex Maughan, a cég alapítója és elnök-vezérigazgatója irányítja a cég működését világszerte.
Az FLP a legjobb minőségi termékeket kínálja az Aloe Vera alapú termékek piacán, ami azáltal válik lehetségessé, hogy a termesztés, és az elôállítás minden fázisát felügyelet alatt tartja. A több ezer holdon, organikusan termesztett növények útja végigkísérhető a kiváló feldolgozó berendezéseken és gyártósorokon át egészen a fogyasztóig.
A Forever Living termékei voltak az elsők, amelyek elnyerték a Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács elismerő pecsétjét az egyenletes minőségéért és a termékek tisztaságáért. A termékek ezenkívül elnyerték a kóser és iszlám megfelelőségi bizonyítványokat is, ami további bizonyítéka annak, hogy termékei világszerte elfogadottak, és alkalmazzák őket.
Mindezeken kívül szem előtt tartják az állatvédő szervezetek irányelveit is, nem végeznek állatkísérleteket.

 

5196909.jpg

 

 

 

 

ALOE VERA_GYÓGYNÖVÉNYEK KIRÁLYNŐJE.

 

Az Aloe Vera leginkább gyulladáscsökkentő, gombaölő, antibiotikus és regeneráló hatásáról ismert. A növény magas enzimtartalommal rendelkezik, ezért ritka és értékes enzimforrásnak tekinthető. Az enzimek alapvető fontossággal bírnak a szervezet számára mind a tápanyag-felszívódási, mind a méregtelenítési folyamatokban játszott szerepük miatt. A növény hatóanyagai csökkenthetik a gyógyszerek mellékhatásait, jótékony hatással vannak az immunrendszerre, a gyomor és béltraktus szabályzására, valamint a vese, máj- és epehólyag-funkciókra.

Külsőleg alkalmazva jótékony hatású az ízületi és reumatikus fájdalmakra, allergiás problémákra, valamint különféle sérülésekre, (pl.: égési sebekre), valamint gyorsítja a sebgyógyulás folyamatát, ezenkívül elősegíti a bőr regenerálódását, hámosodását.

Az Aloe Vera hatásai

Hosszú ideig az emberek kizárólag a levél külső részében található aloint alkalmazták szárított por formájában hashajtó és féregirtó szerként. A levél belsejében található gélt, mint elsősegélynyújtó szert is felhasználták a mindennapos otthoni sérüléseknél. (pl. vágási, égési sérülések emésztés segítése, bőrápolás).

Az Aloe Vera külsőleg és belsőleg egyaránt alkalmazható, mely jótékony hatásait tekintve az alábbiakban foglalható össze:

 • fertőzésgátlás, fertőtlenítés, gyulladáscsökkentés
 •  tisztítás, méregtelenítés
 • immunrendszer erősítés, idegnyugtatás, fájdalomcsillapítás
 • sebgyógyítás, antioxidáns hatás

Külsőleg alkalmazva:

Az Aloe Vera leveléből kivont friss gél jótékony hatását egyrészt az ízületi és reumatikus fájdalmak, allergiás problémák, másrészt különféle sérülések (pl.: égési sebek) terén fejti ki, valamint gyorsítja a sebgyógyulás folyamatát, továbbá elősegíti a bőr regenerálódását, hámosodását.

Belsőleg alkalmazva:

A folyékony, ivásra alkalmas Aloe vera gél számos vitamin és ásványi anyagot tartalmazó elsőrendű táplálék-kiegészítő; az immunrendszer, a gyomor és béltraktus kiváló szabályozója (jótékony hatással van az immunrendszer erősítésére, valamint segíti az emésztést és a szervezet méregtelenítését). Aktiválja és serkenti a vér- és nyirokkeringést, a vese-, máj- és epehólyag funkciókat. Enyhíti az arthritiszes és reumás fájdalmakat, továbbá jótékony hatása a pszichés státus, és fizikai állóképesség terén is megfigyelhető.

Az Aloe Vera ezen kívül jótékony hatással van az emésztés, és a táplálék felszívódásának folyamtára, valamint testünk és közérzetünk egyensúlyának biztosítására.

 

Az Aloe Vera növényt számos ősi civilizáció is ismerte, sőt istenként tisztelte. Az ókori Egyiptomban az aloe volt az a növény, amelynek "vére" szépséget, egészséget és örökkévalóságot biztosított. Használták a bebalzsamozási szertartáson, és a Fáraót is elkísérte túlvilági útjára. Kína császárainak számára a levelek gyógyító tüskéi az istenek szent körmét jelképezték. Az amerikai indiánok számára az aloe az általuk istenként tisztelt tizenhat növény egyike volt. A nagy afrikai sivatagok örök nomádjai a sivatag liliomjának nevezik. Kolumbusz Kristóf a között a négy növény között említi, amelyek nélkülözhetetlenek az ember egészségéhez. Észak-Amerikában "csendes gyógyítónak" vagy "Doktor Aloenak" hívják, az oroszok a "hosszú élet elixírjeként" tartják számon.

A botanikusok jellemzése szerint az aloe a liliomfélék családjába tartozó virágos zárvatermő növény. Virágai egy vagy több hosszú száron nőnek, színük a zöldesfehértől a sárgán és a narancsszínűn át a pirosig terjedhet. Hosszú, vastag és mindkét szélükön tüskés levelei egy rövid szár körül spirálisan helyezkednek el. A levelek belsejében lévő nyálka parenchimát tartalmaz, amely olyan szivacsos szerkezetű, hogy képes a gyökerek és a levelek által megszűrt vizet megőrizni.

Ez az a gél, amelyet gyógyhatású tulajdonságai miatt oly nagyra értékelnek.

Egy komplex átalakító folyamat segítségével ez a víztartalom kesernyés, áttetsző géllé alakul. Ez az a gél, amelyet gyógyhatású tulajdonságai miatt oly nagyra értékelnek. Körülbelül 300 aloe fajta létezik, ezek között szerepelnek néhány centiméteres apró növények csakúgy, mint több tucat méter magas fához hasonlítók is. Ezek közül azonban csak néhány rendelkezik gyógyhatással. Alapvetően a hosszú húsos levelű aloe barbadensis az, amely számos kozmetikai termékben megtalálható, és amelyet gyógyhatású tulajdonságai miatt különböző betegségek és sérülések gyógyítására használnak.

A növény történetét és jelenlegi fejlődését tanulmányozva be kell látni, hogy ez a szokatlan növény rengeteg ismert és még ismeretlen erénnyel rendelkezik.

 Az Aloe gyógyereje

Az Aloe Vera öt hasznos hatása alapján biztosítja számos probléma leküzdését a szervezetben, képes meggyógyítani, enyhíteni sokféle betegséget és rendellenességet. Az Aloe Vera méregtelenít, tökéletesíti az emésztést, javítja a táplálék felszívódását, szervezetünkön végighaladva vigyáz testünk egyensúlyára. Természetes összetételének köszönhetoen lehetőséget teremt a szervezetnek, hogy kijavítsa saját magát, vagyis mobilizálja testünk öngyógyító képességét. Az immunrendszer erősítésével segít helyreállítani a kibillent egyensúlyi állapotot, így a gyógyítás mellett hosszú távú preventív (megelőző) hatást gyakorol szervezetünkre. Külsőleg és belsőleg egyaránt alkalmazható, mintegy 240 féle hatóanyagával az alábbi területeken fejti ki jótékony hatását:

 • fertőzésgátlás, fertőtlenítés, gyulladáscsökkentés
 • behatolás az emberi szövet hetedik szintjéig
 • sejtnövekedés serkentése
 • tisztítás, méregtelenítés
 • immunrendszer erősítés, idegnyugtatás, fájdalomcsillapítás

 

 

aloe.jpg

 

Az Aloe Vera összetétele és gyógyászati tulajdonságai:

1. Vitaminok

 • A-vitamin (karotin): védi a sejteket a szabad gyököktől, jótékony hatású a bőrre, hajra.
 • B1-vitamin (tiamin): szükséges az energiatermeléshez és a szövetgyarapodáshoz, az idegrendszer és az izmok zavartalan működéséhez.
 • B2-vitamin (riboflavin): elősegíti a növekedést, javítja a látást
 • B3-vitamin (niacin, nikotinsav): anyagcsre szabályozó, az idegrendszer működéséhez nélkülözhetetlen
 • B6-vitamin (piridoxin): idegrendszer működéséhez fontos a vörösvértestek és ellenanyagok képzéséhez, az immun- és idegrendszer működéséhez
 • B9-vitamin (folsav): nélkülözhetetlen a fehérje szintézishez, a vörösvértestek képzéséhez
 • B12-vitamin (cianokobalamin): nélkülözhetetlen a sejtek növekedéséhez
 • C-vitamin (aszkorbinsav): fontos antioxidáns, fokozza a sejtregenerálódást
 • E-vitamin (tokoferol): fontos antioxidáns, védi a sejthártyákat, fokozza a sejtregenerálódást

2. Ásványi elemek

 • Kalcium és foszfor: segíti a csontfejlődést
 • Kálium (kálium-szorbát): szabályozza a szervezet vízháztartását, normalizáslja szív ritmusát, vérnyomáscsökkentő
 • Vas: szükséges a vörösvértestek képzéséhez, bizonyos enzimek keletkezéséhez
 • Nátrium: nélkülözhetetlen a vízháztartás szabályozásában
 • Klór: antiszeptikus, feertőtlenítő hatású, létfontosságú a gyomorsavképzésben
 • Mangán és magnézium: segíti az izmok és a központi idegrendszer hatékony működését
 • Réz: nélkülözhetetlen a vas beépüléséhez, nagy szerepe van a kötőszövetek kialakulásában
 • Króm: segíti a zsírsavenzimek működését, fontos a vér cukor- és koleszterinsintjének szabályozásában
 • Cink: serkenti a fehérjék képződését, irányítja az anyagcsere-folyamatokat

3. Mono- és Poliszacharidok

4. Esszenciális aminosavak

(a nyolc esszenciális aminosavból, melyet a szervezetünk nem tud előállítani, hetet tartalmaz)

5. Szekunder aminosavak

(a 14 szekunder aminosavból 11 megtalálható benne)

6. Lignin, szaponin, antrakinin-ok

( a ligninek könnyedésn hatolnak be a bőrbe, a szaponinok antiszeptikus hatásúak, az antrakinonok hashajtó és purgatív hatásúak)

7. Enzimek

(irányítják a sejtekben lejátszódó kémiai folyamatokat, hiányuk előbb-utóbb betegséghez vezet)

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Profilkép


Képgaléria


Utolsó kép


Facebook

Elérhetőség

Kun-Andras Irma

Forever Living Products

Id: 360000-666147

+36 307694330

irmuska49@flp.com

Ora Naptár 2015


Levelezőlista
Archívum

Naptár
<< Május / 2021 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 12375
30 nap: 2394
24 óra: 35